Activiteiten

Coronatoegangsbewijs ingezet bij activiteiten

Coronatoegangsbewijs vereist voor onze activiteiten

Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:


Vooraf

1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

2. Upload 1 van de volgende bewijzen in de CoronaCheck-app:

  1. Vaccinatiebewijs: je kunt dit uploaden als je volledig ben gevaccineerd. Je bewijs is pas geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig gevaccineerd bent.
  2. Testbewijs: voorafgaand dien je je binnen 24 uur voor de aanvangstijd te laten testen. Je kunt hiervoor een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org.
  3. Herstelbewijs: vanaf 1 juli kan dit bewijs worden opgehaald in de CoronaCheck app.


Bezoek

Neem je coronatoegangsbewijs mee via de CoronaCheck-app of print een papieren bewijs.

Bij de ingang wordt uw QR-code gescand. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen, want deze gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.


Uiteraard volgen wij alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en worden deze waar nodig toegepast.

08-09-21 | 07.45 uur | Ontbijtsessie Zon op Bedrijfsdaken

1601983152gQGcuJqDpRESeTrM1601983128QlkDcwDuNJtidIdD1601983203D6Nnq33CFnh68F4k1601983227YYaBxAXnFwhlFPF3


Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Zonnepanelen op je dak ingewikkeld? Geen tijd? Te duur? Geen excuses meer!

Laat je overtuigen en kom naar de ontbijtsessie Zon op Bedrijfsdaken!


Project Zon op Bedrijfsdaken is een initiatief dat zonne-energie aantrekkelijk maakt voor ondernemers in de gemeente Gilze en Rijen. Onze gemeente telt 309 bedrijfsdaken met een oppervlakte groter dan 1000 vierkante meter. Ons doel is dat in 2030 25 procent van die bedrijfsdaken voorzien zijn van zonnepanelen. De initiatiefnemers van Zon op Bedrijfsdaken Gilze en Rijen zijn de ABG-organisatie en energieadviesbureau Enpuls.


Door zonnepanelen te plaatsen op uw bedrijfsdak bespaart u op de energiekosten en het levert u een goed rendement op. Bovendien komt uw bedrijfspand in aanmerking voor een beter energielabel en het geeft uw bedrijf een duurzame uitstraling.


Ieder bedrijf is anders en dat betekent dat er niet één oplossing is voor allemaal. In dit project wordt juist daar rekening mee gehouden. Er is een plan van aanpak opgesteld met een erg praktische werkwijze. Tegen heel aantrekkelijke voorwaarden kunnen ondernemers een dakscan laten maken. Een onafhankelijke energiecoach komt langs om te onderzoeken of je dak geschikt is, hoeveel panelen erop passen en hoe het (terug-) verdienmodel eruit ziet. Ook de verschillende opties (zelf doen, collectieve inkoop, verhuren dak of aansluiting bij een postcoderoosproject) als de subsidiemogelijkheden worden daarbij in kaart gebracht. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel ondersteuning je bij de diverse stappen graag hebt.


Programma

07.45 uur aanvang ontbijtbuffet

08.15 uur opening en aanvang sessie

09.45 uur informele afsluiting onder het genot van een kopje koffie

10.00 uur einde bijeenkomst


Datum: 8 september 2021

Genodigden: GRIC-leden

Locatie: Hotel Gilze-Tilburg, Klein Zwitserland 8, 5126 TA Gilze

Aanvang: vanaf 7.45 uur staat het ontbijt voor je klaar, om 08.15 uur start de sessie

Inschrijven: via het aanmeldformulier

16-09-21 | 17.30 uur | ALV

Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Jouw mening vinden wij belangrijk!


Voorafgaand aan de Back in Business BBQ (aanvang 18.30 uur) nodigt het bestuur (uitsluitend) de leden graag uit om de Algemene Ledenvergadering bij te wonen. Tijdens de ledenvergadering legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid over 2020 en geeft inzicht in de financiën. Je kunt je vragen en opmerkingen kwijt en waar nodig invloed uitoefenen op het beleid van de vereniging. De agenda en bijbehorende stukken voor de vergadering worden tijdig toegestuurd.


Dus kom naar de ALV en laat je stem horen!


Programma ALV

17.30 uur inloop

17.45 uur aanvang ALV

18.30 uur einde ALV > aanvang Back in Business BBQ (zie aparte activiteit)


Datum: donderdag 16 september 2021

Genodigden: uitsluitend GRIC-leden

Aanvang: 17.30 uur

Locatie: De Jacobushoeve, Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Inschrijven: via het aanmeldformulier voor de Back in Business BBQ


16251368141VTCIvCn6aNUITNc

De Jacobushoeve is een prachtige oude schuur, waar het goed vertoeven is. Als het weer het toelaat, kunnen we heerlijk buiten zitten, achter het pand. Wil je meer weten over de geschiedenis van de Jacobushoeve en de huidige activiteiten die daar plaats vinden? Bas van Abeelen vertelt je er graag over!

16-09-21 | 18.30 uur | Back in Business BBQ

Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Aansluitend aan de ALV* (17.30-18.30 uur) gaan we op 16 september op herhaling bij de Jacobushoeve voor een Back in Business BBQ.


De Jacobushoeve is een prachtige oude schuur, waar het goed vertoeven is. Als het weer het toelaat, kunnen we heerlijk buiten zitten, achter het pand. Wil je meer weten over de geschiedenis van de Jacobushoeve en de huidige activiteiten die daar plaats vinden? Bas van Abeelen vertelt je er graag over!


Programma Back in Business BBQ

18.30 uur ontvangst gasten

19.00 uur aanvang BBQ

22.00 uur einde


Datum: 16 september 2021

Locatie: Jacobushoeve, Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Aanvang: vanaf 18.30 uur ben je welkom

Genodigden: GRIC-leden met partner/collega

Inschrijven: via het aanmeldformulier, hier ook graag aangeven of je aanwezig bent bij de ALV


* Deelname aan de ALV is uitsluitend voor GRIC-leden


1622708799qV78o73JWrxnFGy1

23-09-21 | 13.30 uur | Ladies Day

Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Wat geweldig dat we dit jaar de Ladies Day voor de vrouwelijke ondernemers onder ons kunnen vieren! We lichten graag een tipje van de sluier op.


Wat gaan we doen?

We bezoeken een bedrijf dat gouden en zilveren medailles heeft gewonnen voor haar producten. Je hoeft niet bang te zijn grenzen te overschrijden. Al adviseren we om het rustig aan te doen met het proeven van de lekkernijen en drankjes.


Vervoer

Als je zin hebt om op de fiets te komen dan is het vanuit Rijen een uurtje fietsen, vanuit Gilze 20 minuten minder. We laten nog weten hoe laat er vertrokken wordt vanaf de verzamelplaats (in zowel Rijen als Gilze). Kom je liever met de auto dan graag te zijner tijd zelf onderling afspreken om te carpoolen.


Datum: donderdag 23 september 2021

Tijd: 13.30-16.30 uur (exclusief ‘nazitten’ en reistijd voor/na)

Genodigden: vrouwelijke GRIC-leden/ondernemers

Opmerking: trek gemakkelijke schoenen aan voor buiten en binnen

Locatie: in september ontvang je de informatie met de exacte locatie

Aanmelden: via het aanmeldformulier, op vrijdag 17 september sluit de inschrijving.


16251313269I1HQdNG9qbK7wkY

14-10-21 | 19.30 uur | Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis

Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Bent u benieuwd wat er de komende jaren allemaal op ons afkomt? Wilt u weten hoe uw branche of bedrijf er over vijf jaar voor staat? GRIC, de Rabobank en de Gemeente Gilze en Rijen organiseren, traditiegetrouw, de ondernemersbijeenkomst voor alle ondernemers in de gemeente met een bijzondere gastspreker in de herhaling: Peter van der Wel, futuroloog!


16227100178kTJWQ7D1hLHcUGX


Peter van der Wel houdt van de toekomst. Hij verzorgt als futuroloog en econoom al meer dan 20 jaar inspirerende en verrassende lezingen en presentaties over de toekomst. Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte "wake up call".

In een visueel verhaal neemt Peter u mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voorondernemers en overheden en waarom dat zo zal zijn. Tot slot toont hij wat we nog meer mogen verwachten in de wat verdere toekomst. U krijgt hiermee een (blijvende)nieuwe kijk op heden en toekomst.


Programma

19.30 uur : ontvangst gasten

20.00 uur : start bijeenkomst

welkom door voorzitter GRIC, Bert Wagemakers

openingswoord door wethouder economische zaken David Vermorken

toelichting door de manager Bedrijven Rabobank Ron Roovers

20.15 uur : aanvang presentatie van Peter van der Wel

21.30 uur : einde presentatie, evt. vragen/contact met toehoorders


Alle ondernemers uit Gilze-Rijen zijn van harte welkom op deze ondernemersbijeenkomst, een lidmaatschap van GRIC is niet noodzakelijk, aanmelden wel.


Datum: 14 oktober 2021

Genodigden: alle ondernemers uit Gilze en Rijen

Locatie: Gemeentehuis, Raadhuisplein, Rijen

Inschrijven: via het aanmeldformulier


Wie is Peter van der Wel?

Tijdens een lange strandwandeling in de zomer van 1989 kwam Peter van der Wel tot het volgende inzicht. Een betere wereld begint met meer kennis van de toekomst. Alleen zo kun je in het heden betere beslissingen nemen voor een betere toekomst. Het verleden kun je immers niet meer veranderen, zelfs het heden niet, maar de toekomst nog wel. Op dat moment besloot hij zich verder te verdiepen in een oude liefde van hem: de futurologie. Sindsdien houdt hij zich bezig met het verkennen van de toekomst, met als lijfspreuk: better forsight for a better future.


Als futuroloog geeft hij nu al meer dan 20 jaar inspirerende en verrassende lezingen en presentaties. Een lezing van Peter van der Wel is behalve leerzaam en humoristisch ook tegelijk een “wake up call” en een “call to action”. Peter behoort dan ook al vele jaren tot de hoogst gewaardeerde sprekers (9,2) van Nederland.


In een zeer visueel verhaal neemt Peter zijn toehoorders mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voor ons allen, en vooral ook waarom dat zo zal zijn. De aanwezigen krijgen hiermee een (blijvende) nieuwe kijk op heden en toekomst. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.


Peter heeft gewerkt voor vele grote multinationals, midden en kleinbedrijf, not-for-profits en vele overheden zowel lokaal als nationaal en internationaal. Van 1998 tot 2006 was Peter directeur van de stichting EPN (Electronic-highway Platform Nederland) en van de daaraan gelieerde stichtingen en platforms zoals de Safe Internet Foundation (SIF), het Nederlands Instituut voor Telemedicine (NITEL), het Platform voor de Informatiesamenleving en Platform de Virtuele School.


Peter is auteur van verschillende boeken over de toekomst en over futurologie en is lid van de Association of Professional Futurists (APF) en lid en medeoprichter van de Dutch Future Society.

03-11-21 | 07.45 uur | Ontbijtsessie

Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

19-11-21 | 14.00 uur | Bedrijvenbezoekdag

Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Dit jaar wordt de traditionele Bedrijvenbezoekdag in Gilze georganiseerd.

Meer informatie volgt.

19-11-21 | 17.00 uur | Winterbijeenkomst

Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

01-12-21 | 07.45 uur | Ontbijtsessie

Vanzelfsprekend volgen we de op dat moment geldende maatregelen bij onze activiteiten. Je wordt tijdig geïnformeerd wat deze inhouden.


Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Doorlopend | Workshops en sessies Station88

Station88 | Huis voor Ondernemerschap

Hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Ze delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.

Check het volledige programma vol met live en online workshops en sessies en laat je informeren en inspireren!

1612511526pZUHnVN32k0cqQ0Z

Gemeente Gilze en Rijen is een partner van Station88.