08-09-21 | We zijn weer gestart!

De eerste activiteit is een feit!

Ontbijtsessie Zon en Groen op Bedrijfsdaken


Woensdag 8 september 2021 gaat de GRIC-boeken in! Voorzitter Bert Wagemakers kon na maar liefst 1 jaar zo’n 20 ondernemers persoonlijk ontvangen voor een ontbijtsessie bij Van der Valk.


Namens Gemeente Gilze en Rijen namen 2 sprekers de onderwerpen Zon en Groen op Bedrijfsdaken met de aanwezigen door. Willem Buiter verzorgde de informatie over de mogelijkheden voor zonnepanelen op de bedrijfsdaken. Martine Krueger van Klimaatsupport nam daarna het groene dak voor haar rekening. Als laatste inspireerde Corné van den Boogaart van Energie Gilze Rijen iedereen met zijn kenmerkende praktische kijk op de zaken. Als we geen zonneweides in het buitengebied willen moeten de panelen op de daken, dus kom in actie, de noodzaak mag duidelijk zijn!


Weet je niet hoe je moet beginnen? Zie je door de bomen de panelen niet meer? Gemeente Gilze en Rijen biedt je een gratis dakscan aan. Al 40 ondernemers gingen je voor! Willem Buiter komt dan op afspraak bij u langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. De dakscan vraag je aan via duurzaamheid@abg.nl.