16-09-21 | Geslaagde ALV en Back in Business BBQ

Jacobushoeve – wat een fijne plek!


De avond, of eigenlijk nog middag, werd om 17.30 uur afgetrapt met de ALV die qua locatie waarschijnlijk de meest unieke in de historie van GRIC was. Midden in het weiland, onder een festivaltent, legde het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid in 2020. Henny Schilder-Riesouw nam afscheid van het bestuur (nogmaals bedankt Henny!), Rob de Swart verlengde zijn bestuursperiode met nog eens 3 jaar en de voordracht van Daphne Marcus als nieuw bestuurslid werd onder luid applaus door de aanwezigen bekrachtigd.


Nadat voorzitter Bert Wagemakers de ALV had afgesloten met de hoop veel van onze leden in het najaar bij de activiteiten te mogen verwelkomen, verplaatsten de aanwezigen zich naar het terras van de Jacobushoeve. Daar sloten om 18.30 uur meer GRIC leden aan zodat er een mooi aantal van 60 personen kon genieten van een eerste buitenbijeenkomst sinds maart 2020 (!).


1631869308E9tMheYXAwlNKaCP


Het personeel van de Jacobushoeve voorzag iedereen van een drankje, de barbecue ging aan en binnen stond een buffet met heerlijke salades en brood klaar. Als dessert kon er nog uit diverse smaken ij, door de Jacobushoeve vers gemaakt, gekozen worden. Tafelgoochelaar Hens van Amelsfoort vermaakte de gasten met zijn vingervlugge trucs en bijbehorende babbels. Het weer èn de sfeer waren fantastisch, het was overduidelijk goed elkaar weer een keer te zien en spreken. Kortom, een geslaagde ALV en een supergezellige bijeenkomst!


Bas van de Jacobushoeve, dank voor de goede zorgen. Aanwezige leden, hartelijk dank voor jullie deelname. Graag tot de volgende activiteit!


1631869016DTPLgOSy6JVFJhEW16318690271GSd1MscW7Zp4RND