23-09-20 | Station88: Eerste Hulp Bij Ondernemen

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. We delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.


Vanuit een bruisende omgeving, de Spoorzone in Tilburg, werken we met ons team om ondernemers uit de regio Midden-Brabant te ondersteunen. Wij zijn de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk.


Ondernemend zonder winstoogmerk

Station88 is geen vrijblijvend initiatief. Onze organisatie is een onderneming die op eigen benen staat, opgericht door partijen die onze regio als ondernemingsplek op de kaart willen zetten. Ons ondernemerschap zetten we niet in met een commercieel oogmerk, want als stichting streven alleen jouw winst na. Ons doel is om inspirerende en motiverende programma’s en sessies voor jou te organiseren zodat jij met jouw onderneming kunt groeien. We ontmoeten je graag!


Activiteiten

We bieden een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars. Bekijk het programma.


Eerste Hulp Bij Ondernemen

Ondernemen doe je samen! Heb jij een ondernemersvraag waarbij je de expertise van een mede-ondernemer kunt gebruiken? Maak dan een (online) afspraak met een van onze sparring partners. Heb je andere vragen? Neem dan even contact met ons op!


‘Wij maken Midden-Brabant ondernemender’

Heb je onze Station88 Infographic al gezien? Een handig overzicht dat jou via linkjes direct naar de juiste informatie leidt!


Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant. Gemeente Gilze en Rijen is een partner van Midpoint Brabant.