Daphne Marcus | activiteitencommissie

1632299472TKJaDAXa97N5iljM

Daphne Marcus - Daniëls | Marcus | Van Reeven Advocaten


Op 16 september 2021 is Daphne Marcus toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Rob Bosmans vormt zij de activiteitencommissie.


In de komende jaren gaan zij enthousiast aan de slag met het organiseren van diverse activiteiten voor de leden. Bestaande topics zoals het Captains Dinner met de nieuwjaarsborrel zullen zeker op het programma blijven maar wij hopen de leden ook te gaan verrassen met nieuwe aansprekende activiteiten. Verder staan we uiteraard open voor suggesties, dus als u leuke ideeën heeft neem dan vooral contact op met Daphne of met Rob.


1632299442tkNgFhW521DwXYMm


Na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest bij hetzelfde advocatenkantoor werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en maakte Daphne per 1 juli 2018 de stap naar een eigen kantoor. Een kantoor met een enthousiast jong team, met veel ervaring op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht, letselschade en verbintenissenrecht. Persoonlijke benadering en laagdrempeligheid zijn de pijlers waarop het kantoor rust.


Binnen de advocatuur heeft Daphne zich gespecialiseerd in strafrecht, letselschade en slachtofferzaken. Omdat Daphne de Specialisatieopleiding Strafrecht van het Willem Pompe Instituut te Utrecht met goed gevolg heeft afgerond, mag zij zich strafrechtspecialist noemen.

Ook treedt Daphne op als bijzondere curator in jeugdzaken. Ze heeft naast haar vele ervaring op het gebied van letselschade en slachtofferzaken een ware winnaarsmentaliteit. Ze bijt zich vast in elke zaak, is begaan met haar cliënten en goed bereikbaar. Kernwaarden die haar het beste omschrijven zijn daadkrachtig, oplossingsgericht en ‘to the point’.