Peter Douma | bedrijventerrein Haansberg Rijen

1570174925pDEjUHxq0TDkGl68

Peter Douma | Douma Bouwkundig Adviesburo


Sinds begin 2015 maak ik deel uit van het bestuur van commissie Haansberg, inmiddels in de functie als commissievoorzitter. In die hoedanigheid vertegenwoordig ik het bedrijventerrein binnen het bestuur van GRIC.


Naast de huisvesting van ons bureau heb ik ook een geschiedenis met de Haansberg. Ik ben in Rijen-zuid (Middenweg) opgegroeid en was in mijn jeugd veel op het bedrijventerrein te vinden.

In de loop van de jaren heb ik het bedrijventerrein zien groeien en vind ik het een uitdaging om het bedrijventerrein te vertegenwoordigen binnen het GRIC en de gemeente.


1570174963p0XtBuB0rZFU3FfB


Douma Bouwkundig Adviesburo is een allround bouwkundig adviesbureau dat in 1997 is gestart. Wij zijn actief in de woning- en utiliteitsbouw voor zowel renovatie, verbouw en nieuwbouw. Wij beschikken over een brede bouwtechnische kennis, waardoor wij de mogelijkheid hebben om ondersteuning te bieden tijdens het gehele bouwproces waaronder:

  1. Bouwkundig tekenwerk
  2. Bestekken / technische omschrijvingen
  3. Constructieberekeningen en –tekeningen
  4. Directievoering en toezicht.

Onze opdrachtgevers bestaan o.a. uit particulieren, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningstichtingen en overheid.


Voor meer informatie ga naar www.douma-bouwmanagement.nl of mail naar info@douma-bouwmanagement.nl


.