Rob de Swart | activiteitencommissie


Rob de Swart | Gift Concept


Sinds maart 2018 is Rob de Swart toegetreden als bestuurslid van GRIC. Samen met Henny Schilder-Riesouw vormt hij de activiteitencommissie.


De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de verschillende activiteiten voor de leden en zij zijn, naast een aantal vaste topics, altijd op zoek naar nieuwe aansprekende activiteiten. Naast de activiteiten voor het lopende jaar staan uiteraard de activiteiten rondom het 70 jarig bestaan van het GRIC in 2019 hoog op de agenda. Samen met de inmiddels in het leven geroepen jubileumcommissie wordt hieraan al hard gewerkt. Mocht je leuke ideeën of suggesties hebben, schroom niet en neem contact met Henny of Rob.


15701748933RxGgLrjEss3XdMKGiftconcept B.V. houd zich bezig met de handel en productie van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij kijken samen met de afnemer naar het hoe, wat, waar en waarom van communicatie marketing en promotie met name waar het gaat om het inzetten van relatiegeschenken en/of promotionele artikelen. Uiteindelijk is het product wat wij aanbieden het resultaat van een gedegen analyse van de doelgroep en het doel van onze afnemer, binnen de gestelde kosten. Daarnaast produceert Giftconcept b.v. een zeer uitgebreid assortiment Buttons en Sleutelhangers op haar locatie in Rijen.


Voor meer informatie ga naar www.giftconcept.nl of mail naar rob@giftconcept.nl


.