Nieuwe leden

Van Dun Advies1633331344nw9E66HDp1HoApoH

Van Zon Silk Flowers

Specialist in het leveren van exclusieve zijden bloemen en planten voor balie, wachtruimte, showroom of kantoor. Abonnementen per maand of kwartaal.


Agnes van Zon

'Mijn passie ligt bij bloemen! Door mijn freelance werk blijf ik continu op de hoogte van al het nieuws op het gebied van bloemen en styling. Ik maak graag creaties-op-maat voor bedrijven en particuliere klanten.

Hélène van Zon

'Met mijn achtergrond als officemanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor 'Van Zon Silk Flowers'. Ik werk in de showroom en neem - naast acquisitie, financiën en de dagelijkse gang van zaken - ook de socials voor mijn rekening.

Specialisatie

Als zussen versterken wij elkaar op praktische en uitvoerende wijze in onze nieuwe samenwerking 'Van Zon Silk Flowers'. Daarmee specialiseren we ons in het leveren van prachtige exclusieve zijden bloemen creaties (en planten) en het stylen van je ruimte met mooie accessoires.


1630916635VsxbKoIpDj4LJI5tWilgenhart

Bij Wilgenhart is altijd wat te beleven. Van relaxen in de Bed en Breakfast tot knuffelen met de dieren en van vrolijke medewerkers op de zorgboerderij tot klanten in onze eigen streekwinkel. Wilgenhart wordt omgeven door weilanden met koeien. En onze eigen dierenweide, camping en moestuin! Het is hier heerlijk vertoeven. Tot snel!


1627286546UdlmnEnLrzHHfVgM

Jits; jouw merkmaker

Ben je op zoek naar een professionele partner voor jouw logo, huisstijl en website? Kun je wel wat ondersteuning op het gebied van online marketing gebruiken? En kunnen jouw naamsbekendheid, identiteit en imago wel een boost gebruiken? Ik verzorg met enthousiasme het complete marketingtraject: grafische vormgeving, webdesign, websitebouw, websitebeheer en social media. Van advies en strategie tot en met de implementatie en analyse. Eén bedrijf en één contactpersoon voor de basis van jouw marketing, branding en identiteit.


1626418286EnJoKfKLuippjdoM

Driehoekbuitenreclame Benelux B.V.

Driehoekbuitenreclame Benelux B.V. is gespecialiseerd in opvallende buitenreclame. Een bekend medium om indringend onder de aandacht van een groot publiek te komen. De 2-zijdige en of 3-zijdige borden, op basis van vergunning en beschikbaarheid geplaatst langs de openbare weg, altijd op zichtlocaties is dan ook een perfecte informatieoverdracht voor wervende affiches voor al uw commerciële reclame, voorstellingen, shows, exposities, evenementen, enzovoorts.


1624518511xhWnIXzgOHyJ1jJQ

De Groene 3 Hoek eventverhuur

De Groene 3 Hoek BV is al jaren een begrip in de wijde omgeving op het gebied van feest- en tentenverhuur. Wij zijn een ervaren en flexibel bedrijf met een brede kennis en breed assortiment aan materialen. Wij verzorgen graag de inrichting en aankleding van uw feest, partij of evenement! De Groene 3 Hoek Verhuur heeft een ruime ervaring in het inrichten en aankleden van de meest uiteenlopende feesten, partijen en evenementen.


Bent u geïnteresseerd in of benieuwd naar de diensten van De Groene 3 Hoek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


1619685926QXdXR2XPA8O7gWJg

Schellekens Transport

Schellekens Transport BV

1611568593D0GVpeNWXle2Qq7R

Busio Afbouw en Montageprojecten

Busio Afbouw & Montageprojecten is een bedrijf wat alles aanpakt, van terrasoverkappingen tot het plaatsen van een aanbouw van A t/m Z. Verder levert en plaatst Busio afbouw & Montageprojecten kunststof en aluminium kozijnen en kan al uw timmerwerken verzorgen.

1607418207XS9Op3tJJ8tw1ND6