Nieuwe leden

Studio Eenvoud

In wereld die bol staat van woorden, helpt Studio Eenvoud jou met het verhelderen van visie, propositie, strategie en andere bedrijfsinformatie.


We zoeken naar de essentie en dan zie je wat echt belangrijk is voor de kijker. Vervolgens bedenken we met welk middel jouw verhaal tot recht komt. Crossovers? Van een infographic voor een jaarverslag naar een animatie voor op de homepagina of een presentatie om een nieuw product te lanceren.


Wees gerust: Studio Eenvoud maakt je verslaafd aan beeldtaal.


1646904496udltsjvGu8p6yIPC

Liesbeth van der Moolen Interim Management

Happy employees make happy customers!


Ik ben er van overtuigd dat gelukkige medewerkers de beste zakelijke resultaten bereiken. Dit stelt eisen aan het HR beleid en aan het leiderschap in de organisatie. Een organisatie is zo goed als de medewerkers kunnen, willen en mogen laten zien. Om de medewerkers de mogelijkheid te bieden om te excelleren, moeten de systemen, processen en middelen optimaal worden ingericht en ingezet, gebaseerd op de strategie en doelstellingen van de organisatie. Hier is HR aan zet. HR als verbinder tussen organisatie en medewerkers, tussen structuur en cultuur, tussen systemen, processen en mensen.


Ik ondersteun organisaties bij het optimaliseren en professionaliseren van het HR beleid en de HR processen en het implementeren van de HR instrumenten. Ik ben inzetbaar als adviseur, interim manager of projectmanager.


1642416958xu3eQK0qGnsBLwKs

Van Dun Advies1633331344nw9E66HDp1HoApoH

Van Zon Silk Flowers

Specialist in het leveren van exclusieve zijden bloemen en planten voor balie, wachtruimte, showroom of kantoor. Abonnementen per maand of kwartaal.


Agnes van Zon

'Mijn passie ligt bij bloemen! Door mijn freelance werk blijf ik continu op de hoogte van al het nieuws op het gebied van bloemen en styling. Ik maak graag creaties-op-maat voor bedrijven en particuliere klanten.

Hélène van Zon

'Met mijn achtergrond als officemanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor 'Van Zon Silk Flowers'. Ik werk in de showroom en neem - naast acquisitie, financiën en de dagelijkse gang van zaken - ook de socials voor mijn rekening.

Specialisatie

Als zussen versterken wij elkaar op praktische en uitvoerende wijze in onze nieuwe samenwerking 'Van Zon Silk Flowers'. Daarmee specialiseren we ons in het leveren van prachtige exclusieve zijden bloemen creaties (en planten) en het stylen van je ruimte met mooie accessoires.


1630916635VsxbKoIpDj4LJI5t